SECRETARESSEDAG 2022

Secretaressedag 2022, een ontspannen luxe ‘Bedankt’ cadeau!

Elk jaar op de derde donderdag in April is het weer Nationale Secretaressedag. De dag dat je je steun en toeverlaat op kantoor even extra kan laten blijken dat zijn of haar inzet zo enorm gewaardeerd wordt en gewoonweg onmisbaar is!

En elk jaar is het ook best even zoeken naar een originele en passende verrassing om deze dag cadeau te kunnen geven. Eigenlijk is geen cadeau groot of bijzonder genoeg natuurlijk! Maar misschien kunnen wij je inspireren met een paar passende opties die wij speciaal voor dit moment samengesteld hebben.

Wij hebben vier fijne arrangementen waarmee je je secretaresse duurzaam én indrukwekkend kan verrassen. Elk arrangement bestaat uit een cadeaubon en een cadeau in Parelmoer Vaas stijl. Beide worden met liefde, aandacht en zorg ingepakt. Echt een cadeaumoment op waarde voor de spil van jouw bedrijf dus!

Een luxe cadeau om lang van te genieten

De arrangementen zijn oplopend in bedrag en bestaan uit een cadeaubon en een vaas/ bloempot met een droogbloemenboeket. Twee arrangementen hebben ook nog een heerlijke geurkaars en home diffuser in het pakket! Zo kan je je secretaresse echt even flink in de watten leggen. 

De cadeaubon uit het arrangement is van webshopgiftcards.nl Met deze cadeaubon kan je secretaresse kiezen uit meer dan 300 online winkels! Ze kan dus meteen heerlijk online iets leuks uitzoeken en hoeft niet te wachten tot de coronamaatregelen het toelaten (en wellicht de cadeaukaart ergens in een lade vergeten wordt) Uiteraard is deze cadeaukaart ook geldig bij Parelmoer Vaas!

Naast de cadeaubon zit er een kleinere of grotere vaas bij met een uniek en prachtig droogbloemenboeket. De vaas of bloempot is al een cadeau op zich waar je jaren van kan genieten. Maar ook de droogbloemen staan garant voor maanden – of jarenlang genieten. Kleine tip: plaats ze niet in de volle zon, dan gaan ze helemaal lang mee!

Droogbloemen, een droogboeket of zijdebloemen: Trend!

De laatste en enorm populaire trend op het gebied van woonstyling zijn toch wel hoge vazen en droogbloemen. En die twee kan je natuurlijk prima combineren. Droogbloemen anno nu zijn helemaal niet meer suf en stoffig maar juist natuurlijk, weelderig en kleurrijk. Als je ze extra leuk opmaakt met niet van echt te onderscheiden en hoogwaardige kunstbloemen of kleurrijke veren krijg je echt een unieke en prachtige look.

Een droogbloemen cadeau is enorm duurzaam want de vaas of bloempot gaat uiteraard jarenlang mee, maar het bloemstuk blijft ook maanden lang prachtig in vorm en kleur. En weet je wat ook zo fijn is? Als je secretaresse last heeft van hooikoorts en je daarom eigenlijk nooit bloemen kon geven kan je haar nu eens extra verrassen! Mensen met hooikoorts hebben geen last van droogbloemen.

Iets fijns uitkiezen voor je secretaresse

Wij hebben vier arrangementen samengesteld voor elk budget en elke wens. Je kan dus met gemak iets leuks en passends uitzoeken. Wij regelen de rest!

De arrangementen worden net alles uit de online winkel van Parelmoer Vaas gratis verzonden. Uiteraard zorgen we er ook voor dat hij op tijd binnen komt! 

Lijken de arrangementen niet te passen bij je wensen en wil je toch net wat anders qua kosten of invulling voor jouw secretaresse neem dan gerust contact op over de mogelijkheden. Wij helpen graag er een perfect verwenmoment van te maken!

Arrangement 1: Sweet little gift & flowers in a vase €50,-

Cadeaubon om in de online winkel van Parelmoer Vaas te shoppen t.w.v. 30 euro mooi gepresenteerd in een heerlijk bloemerige verpakking aangevuld met een lieflijk gouden vaas gevuld met een prachtig droogbloemenboeket t.w.v. 20 euro

Arrangement 2: Precious gift & flowers in a vase € 100,-

Cadeaubon om in de online winkel van Parelmoer Vaas te shoppen t.w.v. 75 euro mooie gepresenteerd in een heerlijk bloemerige verpakking aangevuld met een gouden vaas opgevuld met een prachtig droogbloemenboeket t.w.v. 25 euro.

Arrangement 3: Great gift, Lush flowers & sweet smells! € 250,-

Cadeaubon om in de online winkel van Parelmoer Vaas te shoppen t.w.v. €150 mooi gepresenteerd in een heerlijk bloemerige verpakking aangevuld met een hoge keremieken vaas van handgemaakt aardewerk met een indrukwekkend en stijlvol droogbloemenarrangement t.w.v €100,-. Tevens zorgen wij voor een heerlijk huiselijke geurkaars en een bijpassende diffuser met geurstokjes voor in huis van het hoogwaardige merk Lacrosse. Voor lekkere ontspannen momenten buiten het werk. 

Arrangement 4: Amazing gift, a flowerbomb & sweet smells!  € 500,-

Cadeaubon om in de online winkel van Parelmoer Vaas te shoppen t.w.v. €300,-  met een indrukwekkend en stijlvol droogbloemenarrangement gecombineerd met zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. In een net zo indrukwekkende hoge vaas met keuze uit 4 kleuren t.w.v. €200,-. Tevens zorgen wij voor een heerlijk huiselijke geurkaars en een bijpassende diffuser met geurstokjes voor in huis van het hoogwaardige merk Lacrosse. Voor lekkere ontspannen momenten buiten het werk.

Niet alleen de secretaresse blij…

Wij hebben in ons assortiment niet alleen bovenstaande arrangementen voor secretaressedag maar ook volop keuze is indrukwekkende droogbloemstukken. Deze staan geweldig in elk interieur, maar ook in een bedrijf komt het prachtig tot zijn recht. Een unieke aanvulling die in elke kleur en stijl te krijgen is. Zo kan je kenmerken van de huisstijl van je bedrijf heel goed terug laten komen in de styling. Ben je zelf enthousiast geworden van het aanbod? Kijk dan ook gerust eens verder in onze droogbloemenarrangementen.

Naast droogbloemen is er ook de keuze uit hoogwaardige kunstplanterie en artificial green walls. Je secretaresse vindt het vast geen straf om ook op het kantoor tussen de mooiigheid te zitten! Evenals al het andere personeel en eventuele gasten of cliënten. Het is bewezen dat groen op het kantoor en in het bedrijf goed is om stress te verlagen. Het geeft een oergevoel van ontspanning en huiselijkheid. Dit werkt zelfs bij droogbloemen en kunstgroen zo!

Het voordeel van droogbloemen en kunstbloemen en groen is dat je er nagenoeg geen omkijk naar hebt. Geen gedoe met water geven en teveel of te weinig zon. En is het bedrijf een paar weken gesloten vanwege kerst of de vakantie? Kunstplanten en droogbloemen staan er nog net zo fris bij als je weer terug komt. Je kan elke vaas of bloempot uit onze collectie laten vullen met een droogbloemenarrangement of een kunstplant.

Droogbloemarrangementen van Parelmoer Vaas

Wij bieden nu ook exclusieve en complete arrangementen aan waarbij een door jou uitgezochte vaas of bloempot prachtig opgestoken wordt met de mooiste droog- en kunstbloemen. 

Droogbloemen zijn prachtig. En omdat wij van prachtige dingen houden en nu eenmaal ook de prachtigste vazen en bloempotten in onze collectie hebben kan het niet anders dan dat er een echte en woeste love match ontstaan is tussen Parelmoer Vaas en een fijne, getalenteerde bloemist/droogbloemenspecialist met een groot gevoel voor schoonheid én met kwalitatief de mooiste droogbloemen. Een match made in heaven dus! En zij maken voor ons echt de mooiste bloemenarrangementen passend bij onze mooiste potten en vazen. 

Je haalt dus in één keer een echte showstopper in huis. Geen omkijken meer naar en lang genieten. Je hoeft alleen nog maar gracieus de complimenten te ontvangen. Wij bezorgen deze pareltjes met liefde, dus heel voorzichtig, op afspraak en per koerier bij je thuis. 

Je kan kiezen uit vele soorten arrangementen en deze kunnen in elke gewenste vaas op bloempot opgestoken worden. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat de stukken speciaal voor jou opgemaakt worden en dat daar wat tijd overheen kan gaan. Uiteraard proberen we dit zo kort mogelijk te houden en houden we je compleet op de hoogte. 

Guess who’s back! Droogboeketten, wie had dat gedacht?

In de jaren ’70 waren ze helemaal hip and happening. Helaas kregen ze daarna een wat suffer imago en raakten ze een beetje in de vergetelheid. Maar zoals wel vaker komt alles wat eigenlijk stiekem  gewoon best goed is gewoon weer ongenadig terug. Onze hart maakte dus heel veel sprongetjes toen ze er ineens weer overal tevoorschijn kwamen. Droogbloemen! Maar dan wel volledig aangepast aan de smaak en stijl van dit moment natuurlijk! Voor elke plek is er wel een bijpassende droogbloemen mooiigheid te vinden.

Nep echt, lekker gedroogd en zijde bloemen

De trend leek vorig jaar voorzichtig te beginnen met een paar stengels prachtige gedroogde berenklauw bloemen of volle graspluimen op een grote vaas. Vaak neutraal van kleur. Simpel maar enorm sfeervol. Langzaam kwamen daar schattige kleine boeketjes in minivaasjes bij. En in die boeketjes stak zo nu en dan wat gekleurds uit in de vorm van een kunstbloem of een mooie veer of pluim. En nu is de trend helemaal los en zie je de weelderigste arrangementen in de prachtigste kleuren. 

Wij wilden wat meer weten en doken in de wereld van de droogbloemen… Wat kan je er allemaal mee? Hoe en waar worden ze gemaakt en hoe houd je ze zo lang mogelijk mooi? Wat zijn de mogelijkheden in styling? Wij zochten het voor je uit en nemen je graag mee in onze bevindingen!

Cadeautjes van de natuur

Wij weten niet hoe het met jullie is, maar wij vinden bloemen geweldig. Het is toch wonderbaarlijk hoe de natuur zoveel verschillende bloemen in alle vormen, kleuren en geuren heeft voortgebracht. Elke bloem is een groots wondertje op zich. Hoe mooi is het om dit prachtige wonderbaarlijke moment wat langer vast te kunnen houden door de bloem te drogen. Misschien heb je zelf ook nog wel ergens een gedroogde bloem liggen als dierbare herinnering van een bijzonder moment. 

Bloemen drogen gebeurt natuurlijk al heel erg lang. Het is een oud gebruik om te conserveren waarvan ze vroeger veel meer wijsheid hadden dan nu, ook voedsel werd regelmatig gedroogd bij gebrek aan een koelkast en diepvriezer.

Deze oude kennis wordt gecombineerd met inzichten en wijsheden van nu en zo krijgen we prachtige droogbloemen, mooi op kleur, die zo lang mogelijk goed blijven. Eén ding is zeker, de tijd kunnen we nog niet versnellen, bloemen drogen is en blijft een kwestie van tijd en geduld. Maar zeg nou zelf, is dat misschien niet stiekem juist iets heel erg moois. In de haast en drukte van de tijd van nu soms toch even weer beseffen dat de tijd nemen gewoon mag. Slow living en lang van kunnen genieten, relaxed en duurzaam. Nog een extra hoera voor de droogbloem wat ons betreft!

De voordeeltjes van droogbloemen en zijde kunstbloemen en planten

Droogbloemen van een goede kwaliteit blijven zonder probleem wel een half jaar mooi. En als je ze niet in de volle zon zet kan dit wel oplopen tot jaren! Dit ligt uiteraard ook aan de kwaliteit van de gebruikte bloemen en de manier van drogen en het uiteindelijk behandelen. Hoe dan ook ben je met een droog boeket een stuk duurzamer uit dan met een verse bos. Wil je na een paar maanden toch wat anders?

Dan kan je een droogboeket prima herschikken of gewoonweg omdraaien zodat hij een andere look krijgt. Of steek er een paar verse bloemen tussen. Deze zal je dan wel in een plastic kokertje moeten steken zodat de verse bloem water krijgt en de droogbloemen droog blijven! Of je kan gebruik maken van kwalitatieve kunstbloemen. Deze zijn tegenwoordig bijna niet van echt te onderscheiden, blijven oneindig lang goed en je hoeft niet je best te doen om voor water te zorgen. Maar waar je ook voor kiest het staat echt super en origineel. Ook kan je een grote bos verdelen in kleinere bosjes en hier en daar een klein vaasje neerzetten.

Snif, snuif kriebel!

Nog een groot voordeel van droogbloemen is dat mensen met hooikoorts over het algemeen geen last ervaren met droogbloemen en grassen. Dat is een hele fijne bijkomstigheid voor bloemenliefhebbers met een standaard loopneus en prikkende ogen in het voorjaar! Zo kan jij ook eindelijk eens genieten van mooie en echte bloemen!

Kunstplanterie: kunstbomen en kunstplanten

Wil je liever de groene look van een echte plant? Dan hebben we ook een ruime keuze in de mooiste kunstplanterie! Niet van echt te onderscheiden grote kunst kamerplanten in allerlei soorten en maten. Zoals de immens populaire monstera of gatenplant, een mediterraan olijfboompje of een hippe palm eventueel extra überhip in een opvallende goudkleurige versie! Kunstplanterie vraagt weinig onderhoudt. Zo nu en dan een afstofbeurtje is alles. 

Hoge of grote bloempot, plantenbak of vaas?

De droogbloemen, kunstbloemen en kunstplanterie zijn allemaal ontstaan uit onze voorliefde voor de mooiste potterie. Hoogwaardig, handgemaakt en unieke exemplaren voor binnen en buiten. In autenthiek keramiek, stoer beton, rustiek terracotta, lichtgewicht polystone  of stoer metaal. Kunststukjes op zich. Vaak ook in uniek XL en XXL. Zie je een geweldige bloempot of hoge vaas en wil je die laten vullen dan is dat altijd mogelijk. Uiteraard kan je ze ook zonder kunstplant of droogbloemen bestellen. Wil je als bedrijf een passend plan met bloempotten, vazen met of zonder planten of droogbloemen kijk dan eens op onze bedrijfspagina voor de mogelijkheden.

Een groene muur met de Artificial walls voor binnen en buiten

Nog een prachtige, verrassende en veelzijdige trend op dit moment! Een weelderig groene muur of (afscheidings-)wand ook wel living wall genoemd op kantoor. Een weelderig stukje jungle. Genieten van een verticale minituin. Nu is het zo dat deze levende muren van echte planten enorm veel aandacht en verzorging vragen om mooi fris te blijven. Water geven is lastig, de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid optimaal houden ook en daarnaast zal de groei altijd gecontroleerd moeten worden om rare uitschieters of afgestorven plekken te voorkomen.

Er is helaas geen garantie op een altijd mooie en eeuwig fris groene wand zoals je dat graag zou willen. Gelukkig zijn daar de niet van echt te onderscheiden kunstplanten. En de trend van een eigen groene muur is daarom nu voor iedereen bereikbaar! Ook als je geen tijd of kennis hebt om het zelf te onderhouden.  In onze online winkel vind je meerdere soorten en maten muurplaten met fris groen kunstplanterie. Houd je van een weelderige uitstraling of zie je liever rust door één soort plant te gebruiken?

Losse platen die samenblenden

De artificial living wall platen zijn er in diverse afmetingen en in vierkante of rechthoekige modellen. De achterkant is net als de kunstplanterie zelf van kunststof  in een roostervorm waardoor het overal en heel stevig en makkelijk te bevestigen is. De platen kan je individueel gebruiken, maar uiteraard ook aan elkaar verbinden en zo de oppervlakte zo groot maken als je zelf wilt. De kunstplanten op deze muurplaten zijn zo opgebouwd dat ze een echte natuurlijke uitstraling hebben. Door te werken met verschillende lengtes in kunstplantgebruik en meerdere tinten groen lijken het echte plantjes in diverse groeistadia.

Dit geeft een gevarieerd en rijk groeiende uitstraling. De randen groeien speels en licht door tot over de rand en zijn daardoor naadloos aan te sluiten op andere platen. Je kan dus kiezen voor één groen sfeervol ‘schilderij’ of om er een hele lange muur ermee vol te maken. Zo worden kale, saaie muren in een klap een geweldige en bijzonder sfeervolle eyecatcher. Ook kan je her en der meerdere losse platen gebruiken. Dit geeft een wat speelser en ook authentiek effect.

Een groene muur op kantoor, thuis, in je werkkamer of gewoon buiten!

Ook op kantoor of bedrijfsmatig kunnen artificial living walls prima ingezet worden. Een groene omgeving is heel erg goed voor het welzijn van de werknemers. Zoals al eerder beschreven is kunstgroen net zo heilzaam op de bloeddruk en hartslag en dus het stressniveau als echte planten. En met artificial living walls krijgt een bedrijfsruimte meteen een professionele en tegelijk een hele welkome uitstraling.

Een groene muur achter  de receptie bijvoorbeeld en dat beeld kan overal in het bedrijf doorgetrokken worden wat zorgt voor eenheid en een betrouwbare uitstraling. Ook kan je in een open, flexibele werkruimte of in een kantoortuin gebruik maken van dividers bedekt met artificial living walls.  Bijkomend voordeel is dat  je werknemers achter een groene divider bijna een geborgen gevoel ervaren en dat het ook nog eens omgevingsgeluiden vermindert.

Wij denken graag mee met bedrijfsmatige of particuliere interieuroplossingen. In combinatie met onze bloempotten, vazen en plantenbakken en de losse kunstplanterie en bloemen is het mogelijk een compleet plan voor de inrichting te laten maken. Wij komen graag bij u langs, kijk op deze (link bedrijven pagina) pagina voor alle informatie en het aanvragen van een bezoek. Maar ook voor kleinere vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen graag.

We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren voor secretaressedag en misschien ook wel ene beetje voor je eigen bedrijf. Hoe dan ook, zijn er vragen of heb je wensen die nog niet ter sprake zijn gekomen? Wij helpen graag. Neem gerust contact op.