Wie zitten er achter de grote bloempotten, plantenbakken en vazen?

Met Parelmoer Vaas brengen we je de fijnste pareltjes onder de luxe vazen en bloempotten. Wij houden namelijk van het leven in al zijn schoonheid. En dat delen we graag met jullie. We begrijpen dat je graag wilt weten wie er nu achter Parelmoer Vaas zitten daarom stellen we onszelf even voor!

Even voorstellen: Ju

Schelpen, glazuur, parels, edelstenen, keramiek; de puurheid van de natuur in zijn allermooiste soort. Op jonge leeftijd maakte ik er sieraden van. Toen het mocht rende ik op mijn 18e naar de KvK en werd het een professioneel label. Alle moois om in mijn sieraden te verwerken nam ik mee van mijn reizen op familiebezoek. Ik ben half Aziatisch, half Nederlands en mijn naam betekent juweel in het Indonesisch. De ekster die haar naam eer aandoet. Dat ben ik.

De zon naar het westen brengen

Aangestoken door het reizen -met de pittoreske dorpjes en idyllische tuintjes- wilde ik meer kleur en warmte in mijn tuin aanbrengen. Ik ben dol op bloemen en planten en maak van mijn tuin het liefst een tweede woonkamer. Om op de mooie zomerdagen en avonden zo lang mogelijk buiten te zijn. Heerlijk genieten van fijn gezelschap en een mooie tuin met XL potterie in bijzondere uitvoering en kleur.

In een rokje met blote voeten in de aarde

Ik schreef ‘Een portie met lef’ eind 2018 op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en startte begin 2019 deze online winkel in XL potterie. Liep ik opeens in mijn daily jurk (of rok…) met potten en vazen te sjouwen. Heerlijk! Dat gegniffel van anderen bij de aanblik brengen me vaker inspirerende gesprekken met onbekenden. Geweldig vind ik dat. Een real life boek.

Guilty pleasures in het voorjaar

Maart is mijn beste maand. Dan start de lente op mijn verjaardag en gaat de Keukenhof open. En mag dit #groengekkie dagelijks huppelend naar binnen. Wie had dat ooit gedacht! Mijn motto? #knusgroenisvooriedereentedoen.

En: Lian

Een nieuwsgierige gevoeligerd die dol is op wroeten in de aarde, verhalen schrijven, mooie jurkjes, geurende bloemen, fijne boeken, dagdromen, goed eten, de zon op m’n huid voelen en… tja, wat niet eigenlijk, het leven in totaal!

Voordat ik teveel overkom als een Maria von Trapp (hoewel je mij écht niet wil horen zingen..) en om het allemaal een beetje in menselijk perspectief te houden, ik ben ook best goed in zwelgen in zelfmedelijden en kan (nee, zal) daarbij de complete koelkast plunderen, boos worden omdat iemand de vaatwasser ‘verkeerd’ heeft ingeruimd, met gemak een Netflix marathon wegtikken of schaamteloos huilen bij feelgood filmjes.

Dat het natuur-lijk compleet klopt

Mijn passie voor buiten zijn, natuur, grootste schoonheid in kleine dingen, genieten van het leven en alles wat groeit en bloeit sluit naadloos aan bij Ju’s doel met Parelmoer Vaas. Ik voel mij hier dus als een visje in het water! 

Ik de rots en zij de kei

Ik help Ju vooral met de teksten, communicatie en social media voor Parelmoer Vaas zodat zij zich op de inrichtingen en design kan storten. Daar is zij namelijk echt een kei in!  Korte lijnen en menselijk contact daar houden we allebei van. Ju vliegt soms, op pad naar afspraken als je haar nodig hebt. Ik zorg dat hier fijn doorloopt. Dan ben ik er! We helpen je graag!

Warme groet.

Heel wat te kiezen, welke is de juiste!? – Vraag ons hulp!

We hebben een groot assortiment en weten dat dát wel eens een gevalletje keuzestress kan opleveren. Welk materiaal, welk gewicht, welke kleur. Schroom niet om dan contact op te nemen voor wat persoonlijk advies. Wanneer je een foto instuurt van de ruimte waar de pot komt te staan inclusief de link van de potterie waartussen je twijfelt, sturen wij jou een persoonlijk advies terug.

Doen we graag!