Grote bloempotten en hoge vazen in het echt bekijken

Parelmoer Vaas is een online winkel met unieke pareltjes van bloempotten en vazen die we met liefde en precisie bij u thuis bezorgen. Dat maakt ons uniek in de wereld van kwalitatieve, bijzondere en ook extra grote bloempotten en vazen.We willen graag iedereen de mogelijkheid geven een mooie en echt exclusieve bloempot of vaas aan te schaffen.

Doordat we online werken kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Soms krijgen we de vraag of dat de bloempot of vaas in het echt bekeken kan worden. Zodat u van dichtbij kan zien en voelen of het de juiste is. Dat begrijpen we helemaal.

Voor de grotere bloempotten en vazen is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen nabij Aalsmeer. Omdat er steeds meer mensen komen kijken hebben we de meest favoriete tijden buiten de spits als standaard genomen om een afspraak te maken:

  • Op dinsdagen om 10.00 uur
  • Op vrijdagen om 10.00 uur

Wij werken vaak buiten de deur op locatie en plannen onze afspraken om de showroombezoeken heen zodat er elke week plekjes zijn om te kijken en er echt iemand is om u te adviseren en te helpen. U kunt direct uw aankoop meenemen als u dat wil. Er is geen pinautomaat aanwezig. Wel kan er contant afgerekend worden of via een digitale betaallink.

Een groot deel van de collectie is in de showroom te zien. De kleinere collectie decoratievazen, boeketvazen en de plantentafels staan er niet. De meeste grote bloempotten en hoge vazen natuurlijk wel. Kunstbomen en planten zijn er ook, net als een heleboel echte grote kamerplanten. Toch vinden we het heel fijn om te weten waar u voor komt kijken zodat u zeker weet dat u niet voor niks komt.

Wanneer u onderstaand formulier invult kunt u een afspraak maken. Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke reactie met bevestiging en adres. We vertellen u natuurlijk ook of de gewenste bloempotten te bezichtigen zijn of dat we u op een andere wijze verder kunnen helpen.