Een Google review schrijven, hoe moet dat eigenlijk?

Ontzettend fijn, die review! Want nu heel veel digitaal gaat is het heel waardevol wanneer u uw ervaring deelt. Het is best simpel gelukkig. Hieronder leggen we in 2 stappen uit hoe het werkt.

Van 1 tot 5 sterren!

In het kort, een review bestaat uit sterren, en een geschreven ervaring. Geeft u één ster dan bent u zeer ontevreden over het bedrijf. We hopen natuurlijk op 5 sterren want dan hebben wij onze klantenservice goed opgepakt!

Stap 1: Bedrijf opzoeken op Google

In de zoekbalk van Google kunt u onze bedrijfsnaam intypen. U ziet in de rechter kolom ons bedrijf staan met bovenin de reviews, daar kunt u op klikken. We hebben het alvast makkelijk gemaakt. Via deze link gaat u direct naar de juiste pagina. De pagina opent zich in een nieuw tabblad zodat u deze pagina ook nog terug kunt vinden om stap 2 te lezen.

Stap 2: Review schrijven

De lijst met reviews opent zich en wanneer u klikt op ‘Een review schrijven’ kunt u uw eigen review schrijven en foto’s toevoegen als u dat leuk vindt.

Dank, dank, dank!

Heel hartelijk dank voor de moeite die u wilt nemen om voor ons een review te schrijven. Dat maakt ons werk bij de klantenservice van Parelmoer Vaas extra leuk.

Warme groet,

Adinda, Liane en Deborah