Kantoorplanten hulp – voor planten op kantoor in een grote bloempot of vaas

Je hebt een prachtig kantoorpand, een horeca onderneming, een medische- of zorginstelling of ander toonaangevend bedrijf waar je trots op bent en waar hard gewerkt wordt voor de beste resultaten. De inrichting is een fijn visitekaartje voor je bedrijf en je wilt je gasten of cliënten graag verwelkomen in een sfeervol en stijlvol interieur en ze zo snel mogelijk thuis en op het gemak laten voelen.

Of je wilt zorgen voor een fijne, sfeervolle en gezonde omgeving voor de werknemers want als je goed zorgt voor hen zorgt, zorgen zij goed voor jouw bedrijf! Grote gevulde vazen en bloempotten geven heel makkelijk maar toch op een grootste manier warmte en uitstraling aan elk gebouw. 

Daar kunnen wij bij helpen

Zoek je hulp bij de keuze? Naast de reguliere verkoop helpen wij ook graag mee met grotere projecten. Wij komen graag langs voor een plan op maat waarbij we goed luisteren naar wat je specifieke wensen zijn. Wil je vooral een warme, welkome uitstraling of houd je meer van modern in een exclusief design? Industrieel en robuust? Of zonnig en open? Er is van alles mogelijk en wij denken met je mee.

Indien gewenst maken wij een grafische voorstelling van je persoonlijke situatie met daarin een goed doordacht voorstel en offerte voor de inrichting. Zo kun je echt ervaren wat het eindresultaat gaat worden en een juiste keuze maken. Uiteraard is dit resultaat nog bespreekbaar voor wijzigingen. Alles in goed overleg en met wederzijds vertrouwen. Op een dag dat het uitkomt komen wij de vazen en bloempotten bezorgen. Dan hoeven ze alleen nog gevuld te worden met passend groen. Dit mag zelf geregeld worden, maar eventueel kunnen wij daar ook hulp in bieden door de juiste partijen erbij te betrekken vanaf de start.

Huizen en appartementen

Niet alleen bedrijven kunnen gebruik maken van onze service. Ook grotere huizen en appartementen waar een groot belang wordt gehecht aan stijl kunnen wij helpen met een passende inrichting met exclusieve vazen en bloempotten. Alles is dan perfect op elkaar afgestemd en wij nemen zo de meeste zorg uit handen. Net als bij bedrijven kunnen wij op afspraak langs komen en de inrichting digitaliseren en naar wens invullen met passende opties. Ook hierbij houden we sterk rekening met de wensen en de huidige styling van de woning

Tuinontwerp voor de ruimte buiten

Uiteraard kunnen wij deze hulp ook bieden voor (kantoor)tuinen, parkjes en terrassen. Of zelfs beide zodat dezelfde stijl van binnen naar buiten doorgetrokken wordt wat voor een vertrouwd en rustgevend geheel zorgt. Veel bloempotten en plantenbakken uit onze collectie kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden vanwege de zware kwaliteit, soms met een kleine aanpassing. Ook daar zorgen wij voor.

Samengevat stappenplan:

  • Neem contact met ons op via onderstaande button of mail op info@parelmoervaas.nl of bel 071-2340288
  • Wij maken een afspraak om langs te komen
  • Daarbij bekijken we de in te richten ruimte en gaan we in gesprek over de specifieke wensen
  • Wij maken een plan van aanpak indien gewenst met een grafische voorstelling  en leveren deze af met een offerte
  • Na een akkoord komen wij de vazen en/of bloempotten afleveren op afspraak.
  • Nu is het simpelweg genieten en trots zijn op deze mooie aanvulling van je interieur, kantoor/werkplek of tuin.

Samen zorgen we voor een geweldig resultaat. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem gerust contact op.